Evenemangs tips

KRÄM - Jägermeister AfterSkiParty 26 MARS!!


den 26 mars kl. 23:00 - den 27 mars kl. 03:00


Plats
Kräm nattklubb
Hamngatan 16
Trelleborg, Sweden


Mer info
VINTERNS FETASTE FEST!!!

KRÄM presenterar - Jägermeister After Ski Party!

Missa inte när vi avslutar vintersäsongen med en sjuhelvetes fest tillsammans med Jägermeister!!

Tema: Alpint.
Helrörspaket till bästa outfit ;)

Afterskierbjudanden i barerna och av värdinnorna!
Dj ILIR & the Alpine Girls skapar snökaos!

Så på med utrustningen :) YODDILAIHOHOO...
party party......
qD

Dagens Blogg :)

qDAS

http://www.tobbs.se

ad<

söndag 13 mars 2011

hej lova mig sj blogga lite mer Nu  söndagar kanske inte är roligaste dagen  & just nu känns de bara sjukt tråkigt efter som man börjar bli riktigt förkyld igen =( inte kul


det var ingen som Missa att
erik saade
Vann i går :)



<dsf

Lördag 21 mars

hej bloggläsare ... känner mig helt slut i hela kroppen efter en jobbig arbets vecka  så har nästan sovit hela dagen i dag..

har redan vissat alla på min facebook men tänkte en då vissa här med =)

min nya sänggavel  feet nöjd passar så Jävla bra in med allt annat i mitt Hem

A<SDZD



ha en super skön kväll :) alla sötnosar

Värt att tänka på !!

”En kompis tog ett sms-lån för en pubkväll”

Snabba lösningar kan hamna hos kronofogden

EKONOMI. Har man tillräcklig koll när man flyttar hemifrån på vilka utgifter man har? Vi träffade Kalle Andersson, 21 år och Damian Rontsinsky, 17 år på Navigatorcentrum för att prata ekonomi och snabba lösningar.

Kalle har bott i egen lägenhet i snart tre år. Hyra, el, mat, kläder och nöjen ska betalas. Och just nu är han arbetssökande så inkomsterna är små. Men några snabba lösningar har han aldrig fallit för.

- Jag gjorde en del misstag i början när jag precis hade flyttat hemifrån. Men jag lärde mig av det. Om man hamnar back en månad så får man betala för det en ganska lång tid framöver, säger Kalle vars första kontakt med en slags egenansvar var när han fick en mobil på högstadiet - med kontantkort.

- Då fattar man var gränsen går.

Dyr pubrunda

Men han har vänner som tagit sms-lån för att kunna gå på puben en kväll. Något de ångrat i efterhand.

- De hade nog aldrig gjort det om det inte varit så lätt. Det är bara att ringa ett nummer så har du pengarna på ditt konto. Det finstilta går liksom inte in, menar Kalle.

Kalles väninna betalar fortfarande för festkvällen förra året.

Mamma har varnat

Damian Rontsinsky bor fortfarande hemma. Han tycker att det pratas alldeles för lite om hur det är att ha en egen ekonomi. Det blir föräldrarnas ansvar.

- Min mamma har varnat mig för att ta sms-lån och lån överhuvudtaget. Och jag känner ingen som jag vet har gjort det heller.



sdf

UNGA. Damian Rontsinsky och Kalle Andersson har aldrig fallit för sms-lånen. - Det är oerhört hög ränta, menar Kalle Andersson. Foto: Pauline Bengtsson
(Lokaltidnigen 9 mars 2011)

ONYCKTERT Fredag + lite annat

hej bloggare asså  som ni säkert förstår e ja inte Död men för att få Vissa personer att vakna & inse  vad dom Håller på med så kanske man behövde göra något sånt Kanske

Vill Börja tacka dom som Värkligen ställler Upp lyssnar & som finns för en

hadde Vääärdens bästa fredag kväll med mina brödrar :)   Tobias , Calle , victor , Adam

sen drog vi ner Till KRÄM

dd




Stort sug efter billig alkohol

Redan i dag är var tredje starköl som dricks i Sverige köpt utanför Systembolaget. Och det lär inte bli färre. Förra året ökade spritförsäljningen i de tyska gränsbutikerna med 31 procent jämfört med 2009.


Tack vare den starka svenska kronan är alkoholen just nu rekordbillig i gränsbutikerna i Danmark och Tyskland och bussbolagen som arrangerar dagsutflykter har bråda dagar.

– En del bokar till och med tomsäten, de vill ha mer plats för det de handlar hem, säger Maria Lamme, resesäljare på Ramkvilla Buss.

Förra året ökade spritförsäljningen i de tyska gränsbutikerna med 31 procent jämfört med 2009, enligt Sprit & Vinleverantörföreningens beräkningar.

Uppgången gäller de spritsorter som föreningens medlemsföretag exporterar till tyska gränsbutiker, där en stor del av kunderna är svenskar.

De svenska bryggerierna exporterade förra året nästan 43 miljoner liter öl till dessa butiker. Det är fem miljoner mer än året innan.

– Våra medlemmar säljer ju öl där de svenska konsumenterna finns och det är ju i allt större utsträckning vid gränsbutikerna, säger Fredrik Sörbom vid Sveriges Bryggerier till TT.

Kan man styrka ett privat bruk är införselreglerna extremt generösa, i princip obegränsade. Det utnyttjas av nätverk som köper billigt och säljer dyrare hemma i Sverige.

Anders Trägårdh, chef på gränsskyddsavdelningen i Malmö, befarar att den starka kronan kan leda till ännu större inflöde av smugglad alkohol.

– Ja visst, är produkten billigare blir förtjänsten större. Det kan säkert locka ännu fler att smuggla, säger han.

asd

RSS 2.0